Om te beginnen

SUNOMONO    €16.00   
Japans “zeeslaatje” met komkommer, zeewier en in rijstazijn gemarineerde octopus, “zeekwal” en scampi.   

SASHIMI    Kleine portie    € 24.00  /  Grote portie    € 31.00
Assortiment van fijn gesneden schijfjes rauwe vis zijn garnituur.

SUSHI    Kleine portie    € 21.00  /  Grote portie    € 29.00
Assortiment ”nigiri” en “maki” sushi’s.

YAKITORI    € 18.00  
Drie  gegrilde kippenspiesjes, huisgemaakt van Mechelse koekoek.

TEMPURA    Kleine portie     € 23.00  /  Grote portie      € 30.00
“tempurabeslag” gefrituurde vis, scampi’s en groenten.  

MISOSHIRU    € 8.00  
Miso-soep op basis van witte sojapasta, met tofu en wakame.

ASARI NO OSUMASHI     € 8.00 
Heldere visbouillon met palourdeschelpjes en zeewier.